February 2, 2023

3 Tips om je paarden foto's mooier te bewerken.

Presets

EASY PEASY, here we goooo. Waarom moeilijk als het makkelijk kan? Je kunt tegenwoordig heel makkelijk zelf editen. Het is natuurlijk super leuk om gezellig te shooten met een fotograaf die overal verstand van heeft, maarja en dan? De REST van mijn gsm foto's? Die blijven maar bagger uit zien. Nee hoor lieverd. Deze kun jij heel makkelijk de juiste sparkeling geven. Hieronder 3 tips voor jou en je vriendinnen of stalmaatjes, zodat jullie de hele insta feed kunnen boosten.


Tip 1

Kies een mooie locatie uit. Bedenk goed van te voren waar je wilt shooten. Welke kleren je aan wilt en of dit wel bij je achtergrond oftewel je locatie past. Zorg ervoor dat je van te voren dit gepland en op elkaar aangepast hebt. Zo ben je tijdens het foto's maken chill, want je hebt alles op orde!


Tip 2

Naast het uitkiezen van locatie, kleding en dit soort aspecten, moet je zeer zeker ook aan het licht denken! En al helemaal als de zon schijnt. Hou je van felle foto's en ogen die dicht knijpen, omdat je in de felle zon staat te kijken. Dan be my guest en ga midden op de dag fotograferen. Je snap natuurlijk wel dat dit absoluut GEEN goede tip zou zijn als ik je dit zou laten doen. Ga in de zomer, heerlijk in de iets koele ochtend fotograferen of juist in de avond met zonsondergang. Dan krijg je prachtige plaatjes en JA ook met je gsm!


Tip 3

De ECHTE bewerkt tip! Voor mijn gsm foto's gebruik ik mijn eigen Western Portret Preset pakket. Zo kan ik heel makkelijk met 1 klik mijn gemaakte foto's bewerken. En zo passen deze ook nog in mijn feed op instagram als ik ze graag wil posten. Dit doe ik trouwens ook met de filmpjes die ik deel.


Easy peasy, right? Have fun!


Liefs Sanne.