Wie ben ik?

Ik ben Sanne, een vrolijke, behulpzame en enthousiaste meid van 31 jaar.
Door de weeks werk ik voor 32 uur in loondienst. Na mijn werk ga ik dan het liefste ook meteen naar mijn eigen paard. Net zoals in het weekend.
Mijn overige uren spendeer ik dan lekker thuis samen met mijn kat of buiten met mijn camera in mijn handen.

In December 2018 heb ik mijn eerste wel verdiende Nikon gekocht. Met de gedachte dat het wel leuk zou zijn om mijn kat te kunnen fotograferen en voor eventuele familiegelegenheden. Toen ik meer ging wandelen, bleek ik het fotograferen toch veel leuker te vinden dan gedacht. Het brengt mij een stukje vrijheid en creativiteit die ik niet kon uiten in mijn dagelijks leven.

Door een basis cursus bij Twan Wiermans& en een paardenfotografiecursus bij Eliane van Schaik heb ik veel geleerd en mijzelf tot zover kunnen ontwikkelen.

Met plezier leg ik de band tussen dier & baas weer voor een mooie dierbare en liefdevolle herinnering.Nomatter how bad your day is your cat will always make you smile.

Mijn lieve, gekke kater die iedere dag mij weer laat lachen.

The most powerfull antidepressant.

Wat is het toch heerlijk om eindelijk mijn eigen paard te hebben. Dit is Jewel een 10 jarige merrie, met behoorlijk wat eigenwijze merrie streken.

Photography.

Hoe het mij creatiever maakt en het mooie van het leven laat zien. Daarbij word ik super blij om iets moois af te leveren en lekker buiten te zijn.