''A photograph keeps a moment from running away.''

Eudora Welty


''A photograph keeps a moment from running away.''

Eudora Welty

Welkom op mijn paardenfotografie pagina!

Hier vindt je prachtige foto's van paarden, katten en honden, vastgelegd in hun natuurlijke omgeving en in actie samen met hun baasjes. Met mijn camera in de hand, heb ik het voorrecht gehad om veel verschillende paarden te fotograferen in diverse settings, van de elegante dressuurpaarden tot de stoere westernpaarden. Elk paard heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en karakter, en het is mijn passie om dit vast te leggen in mijn foto's.


Als honden, katten en paardenliefhebber weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om de schoonheid en kracht van deze dieren vast te leggen. En om herinneringen met onze viervoeters te koesteren. Of het nu gaat om een wedstrijd, een ritje in de natuur of gewoon het dagelijkse leven op boerderij, elk moment is de moeite waard om te vereeuwigen.


Met mijn jarenlange ervaring als paardenfotograaf ben ik in staat om de unieke persoonlijkheid en uitstraling van elk paard op beeld vast te leggen. Ik werk met professionele apparatuur en heb een scherp oog voor compositie en belichting, zodat elke foto tot zijn recht komt. Ook om ervoor te zorgen dat elk beeld perfect is vastgelegd en dat de emotie en sfeer van het moment worden overgebracht op de kijker. Hierdoor word jou herinnering die je voor ogen hebt werkelijkheid.

Als je op zoek bent naar een unieke en prachtige herinnering aan uw paard, hond of kat, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van beelden die de persoonlijkheid en emoties van paarden en hun eigenaren weergeven.


Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van mijn werk en neem gerust contact met mij op voor meer informatie of het boeken van een fotosessie.


Of je nu op zoek bent naar een blijvende herinnering van je paard, of je bent een professional die op zoek is naar kwalitatief hoogstaand beeldmateriaal voor je bedrijf, ik sta voor jou klaar. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om enkele voorbeelden van mijn werk te bekijken.

Als je geïnteresseerd bent in een fotoshoot of als je meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.


Dankjewel voor het bezoeken van mijn paardenfotografiepagina en ik kijk ernaar uit om jou en je paard, hond of kat op zijn best vast te leggen!


Liefs Sanne.