Reviews


Heb jij een fotoshoot bij mij gehad? Dan zou ik het super leuk vinden als je een review plaatst op Google. Wil je de reviews van mijn vorige fotoshoots bekijken? Dan kan dit via onderstaande buttons.

“Het was een hele ontspannende fotoshoot. Sanne nam voldoende tijd om leuke posities aan te nemen en om te foto te maken. We voelde ons gelijk op het gemak. Ook voor en na de shoot neemt ze voldoende tijd om je alles uit te leggen. Ik zou Sanne zeker aanraden. Het was in 1 woord top.”

—Kelly

“Super fotografe, ondanks onze zenuwen had zij ons zo op ons gemak gesteld. Onze bruiloft foto’s zijn super mooi geworden!! Dankjewel Sanne!!”

—Francis& Jeffrey

“Ik heb al meerdere shoots bij Sanne gehad met onze 2 kinderen. Sanne is heel lief, geduldig en speels met de meisjes. Alle shoots vond ik heel relaxed en voelde totaal geen tijdsdruk o.i.d. En de foto’s spreken voor zich.. PRACHTIG”

—Laura

“Sanne is een enorm goede fotograaf! Iemand waarbij je je meteen op je gemak voelt (dit vind ik zelf altijd erg belangrijk). Het eindresultaat mag er dan ook altijd zijn! Echt een aanrader!”

—Shannon

“Sanne denkt met je mee. Heeft genoeg spullen voor de shoot mee. Flexibel en gewoon een prettige samenwerking.”

—Patty

“Met ons lief hondje sky samen gegaan! Hij heeft niet lang concentratie maar door het geduld en aandacht van de beste! Ging het super! De shoot voelde fijn en Sanne stelt je goed op je gemak. Zeker een aanrader voor nog een keer te gaan!”

—Sterre

Follow me on Instagram


@sannevissersphotography