Reviews


Heb jij een fotoshoot bij mij gehad? Dan zou ik het super leuk vinden als je een review plaatst op Google. Wil je de reviews van mijn vorige fotoshoots bekijken? Dan kan dit via onderstaande buttons.

“''Super leuke shoot gehad van Sanne. En super mooie fotos gekregen. En ook nog snel de fotos gekregen. Echt een aanrader om bij haar een shoot te pakken 🥰.'”

—Valerie

“''Wij komen al sinds begin bij Sanne, maar wat maakt zij prachtige mooie foto's! Het resultaat mag er zeker wezen! Stelt je gerust tijdens de fotoshoot, niets is te veel aan alles wordt gedacht. Neemt echt de tijd voor je.

Wij zijn wederom weer zeer tevreden en de volgende shoot voor voorjaar gaat ook weer gepland worden🤩.''”

—Cindy

“'Voor mijn hondje Mila boekte ik een fotoshoot bij Sanne. Ik had goede verhalen over haar gehoord en ook haar stijl sprak mij heel erg aan. Ondanks dat Mila erg druk was, bleef Sanne rustig en was ze erg lief voor Mila. Ook stelde ze mij gerust dat het allemaal wel goed kwam, en dat was zo! Na 3 weken ontvingen wij de foto's en wat waren ze mooi. We zijn heel erg blij met deze blijvende herinnering van Mila. Wil je een mooie foto van je viervoeter dan zou ik zeker Sanne bellen!''”

—Romy

“''Super fijne ervaring gehad en supper blij met het resultaat ❤️.''”

—Pam

“Het was een hele ontspannende fotoshoot. Sanne nam voldoende tijd om leuke posities aan te nemen en om te foto te maken. We voelde ons gelijk op het gemak. Ook voor en na de shoot neemt ze voldoende tijd om je alles uit te leggen. Ik zou Sanne zeker aanraden. Het was in 1 woord top.”

—Kelly

“Ik heb al meerdere shoots bij Sanne gehad met onze 2 kinderen. Sanne is heel lief, geduldig en speels met de meisjes. Alle shoots vond ik heel relaxed en voelde totaal geen tijdsdruk o.i.d. En de foto’s spreken voor zich.. PRACHTIG”

—Laura

“Sanne is een enorm goede fotograaf! Iemand waarbij je je meteen op je gemak voelt (dit vind ik zelf altijd erg belangrijk). Het eindresultaat mag er dan ook altijd zijn! Echt een aanrader!”

—Shannon

“Met ons lief hondje sky samen gegaan! Hij heeft niet lang concentratie maar door het geduld en aandacht van de beste! Ging het super! De shoot voelde fijn en Sanne stelt je goed op je gemak. Zeker een aanrader voor nog een keer te gaan!”

—Sterre

Follow me on Instagram


@sannevissersphotography