Het liefste leg ik de band vast tussen mens en dier, zodat er een mooie herinnering ontstaat. Waar met veel plezier naar terug gekeken kan worden. Zoals je kunt zien bij mijn fotoshoots sta ik natuurlijk ook open voor andere soort fotoshoots. Tijdens een fotoshoot vind ik rust en gezelligheid zeer belangrijk dit laat ik ook terug komen in mijn foto's. Vandaar dat er een donkerdere sfeer met een frisse touch in te zien is. Hieronder zal ik uitleggen hoe ik te werk ga voor, tijdens en na jou fotoshoot.

Voor de fotoshoot.


Voor de fotoshoot hebben wij uitgebreid contact om te kijken wat jou wensen zijn en wat er allemaal mogelijk is. Zodra je contact met mij opneemt om een fotoshoot te plannen en het duidelijk is wat voor een soort foto's je voorkeur naar uit gaat gaan we samen opzoek naar de geschikte locatie. Mocht je geen idee hebben wat je wilt kwa fotoshoot ben ik er natuurlijk om ideeën aan te dragen. Dit kan bij jou op stal zijn, een locatie in de buurt of juist totaal ergens anders. Ik gebruik een aantal zeer fijne en mooie locatie in Zuid- Limburg waar jij eventueel uit kunt kiezen. Deze locaties hou ik wel een een beetje geheim, zodat ik de originaliteit kan behouden van de foto's. Je mag natuurlijk ook zelf een locatie aangeven. Als je paard bijvoorbeeld liever op stal blijft dan zijn ook vast en zeker hier hele mooie plekjes te vinden/ creëren.


Hierna raad ik je aan om te kijken wat je aan doet. Het is natuurlijk het mooiste om je locatie en kleding op elkaar af te stemmen. Zo zal het geheel op de foto mooi overkomen. Wat ik persoonlijk zelf het mooiste vind is een leuk jurkje dit maakt het extra sfeervol op een zonnige zomer avond. Kom je niet uit je kleding keuze? Dan ben ik er natuurlijk om je te helpen adviseren/ uitzoeken wat je het beste kunt aandoen.


Heb jij een viervoeter waarvan je niet weet of hij/zij stil staat of hoe je hem/haar in het gereel moet gaan houden. Geen enkel probleem is dit! We kijken samen van te voren wat voor jullie passend is hoe we jullie het beste kunnen gaan fotograferen. Voorafgaande de shoot zal ik een tips en tricks meegeven d.m.v. een uitgebreide handleiding.


Tijdens de fotoshoot.


Tijdens de fotoshoot neem ik je mee in verschillende poses en ideeën die ik heb. Je zult van mij opdrachten en aanwijzingen krijgen. Hierdoor zullen je eventuele zenuwen om voor de camera te staan snel verdwijnen en maken we er samen een gezellige en geslaagde fotoshoot van. De fotoshoot zal geen duur hebben (portretfotoshoot), waardoor we op ons gemak tijd hebben om deze in te vullen hoe wij dat willen. Door bijvoorbeeld een pauze te pakken. 


Paarden.

Ik raad voor tijdens de fotoshoot altijd aan om wat lekkers voor je paard mee te nemen, mocht dit nodig zijn om een bepaalde pose voor elkaar te krijgen. Voor .. kun je tijdens de fotoshoot gebruik worden gemaakt van een foto touwhalster. Hier heb ik er twee van. Dit halster kan ik met bewerken makkelijk wegwerken, zodat het net lijkt of je paard los naast je staat. Dit geeft een natuurlijke sfeer. Mocht je dit niet willen of niet prettig vinden dan kun je bijvoorbeeld kiezen om het hoofdstel aan te doen of een mooi halster met touw. Deze worden dan niet weggewerkt in de nabewerking.


Honden.

Tijdens de fotoshoot zal ik ervoor zorgen dat ik een aantal ideeën voor ogen heb hoe ik jullie met de hond op de foto wil zetten. Ik raad voor tijdens de fotoshoot altijd aan om wat lekkers of een piep speeltje mee te nemen. Een favoriet speeltje doet natuurlijk wonderen om misschien net een leuke uitdrukking te kunnen vastleggen.

Daarnaast is het fijn als je voor de hond een halsband en riem bij of aan heeft. Een tuigje is voor mij niet handig om weg te krijgen in de nabewerking, maar een halsband gaat prima. Hij/zij hoeft dan ook niet los tijdens de fotoshoot. Het is soms net wat handiger om ze te kunnen aansturen met lijn. Als je haar/hem liever los hebt dan mag dat gerust.


Na de fotoshoot.


Ik werk met een persoonlijke uitkiesgalerij. Dat wil zeggen dat na de shoot je uit een grote selectie zelf je foto’s kunt kiezen die je graag bewerkt wil hebben. Het duurt meestal een week voordat je hier inzage hebt. In deze uitkiesgalerij is ook al een voorbeeldfoto te zien, deze foto krijg je van mij als een cadeautje erbij. Bij de elk fotopakket is het verschillen hoeveel foto’s dat zijn. Bij de porttretfotopakketten krijg je twee foto’s vooraf. Aangezien ik per foto genoeg aandacht wil besteden en hierin secuur ben, duurt het 3 weken dat je de foto's digitaal krijgt toegestuurd, nadat je deze zelf hebt uitgezocht. Dit wil niet zeggen dat de foto's extreem bewerkt worden. Het mooiste vind ik om de foto's zo natuurlijk mogelijk te laten en hierin mijn eigen stijl in aan te geven. Na het bewerken van de foto's zal ik de foto's toesturen met en zonder logo, zoals omschreven is in de algemene voorwaarden. 


Heb jij moeite met het uitzoeken van foto's, dan kun je mij extra inschakelen als keuzehulp.


Ontvang jij nog fotoprints of andere fotoproducten? Dan zullen deze persoonlijk afgegeven worden of per post worden verstuurd.

Mocht je nog vragen hebben of graag meer informatie willen over een fotoshoot. Stuur mij dan gerust een berichtje via onderstaande button. Zo kunnen we samen tot een leuk idee komen en je wensen tot een werkelijke shoot omtoveren. Je krijgt via de mail verdere uitleg over de fotopakketten, mijn werkwijze en de algemene voorwaarden mocht hier behoefte aan zijn.

Onder het kopje fotopakketten zie je mijn fotopakketten.